Bygg- & totalentreprenad

Välkommen till Nero Bygg – din pålitliga partner för att göra ditt husbygge enkelt och tryggt. Med vår imponerande kapacitet kan vi ta ansvar för hela byggprocessen genom våra omfattande totalentreprenader, vilket garanterar dig ett problemfritt och säkert projekt från start till mål.

Enkelhet och Trygghet i Varje Steg

Vi förstår att att bygga ett hus kan vara en komplex process med många delar att hålla reda på. Därför strävar vi efter att göra det enkelt och tryggt för dig. Som ett erfaret byggföretag kan vi hantera alla aspekter av byggprojektet och erbjuda totalentreprenader där vi tar fullt ansvar. Du behöver inte oroa dig för att samordna olika entreprenader – vi tar hand om allt åt dig.

Komplett Täckning av Byggprocessen

Från idé till färdigt hus hanterar vi varje steg av byggprocessen. Våra totalentreprenader täcker grundarbete, bygg, EL, VVS, golv/kakel/klinkers och måleri. Vi har en imponerande maskinpark och representerar alla yrkesgrupper, vilket gör oss till ditt enda stopp för alla dina byggbehov. Vi samarbetar dessutom med kompetenta och pålitliga underleverantörer inom el och VVS för att säkerställa att varje aspekt av ditt husbygge är i säkra händer.

Bygga Med Förtroende

För Nero Group är förtroendet vi får från våra kunder av högsta vikt. Våra starka samarbeten med underentreprenörer och fackmän, tillsammans med avtalade priser, säkerställer att varje moment under byggprocessen utförs med precision och kvalitet.

Varför Välja Nero Bygg för Ditt Husbygge?

  • Totalentreprenader med Ansvar: Vi tar hand om hela byggprocessen, vilket ger dig enkelhet och trygghet.
  • Komplett Täckning: Från grund till tak, vi har resurserna och kompetensen för att hantera varje aspekt av byggprojektet.
  • Erfarenhet och Förtroende: Med flera framgångsrika projekt och förtroendet från Vimmerbyhus är vi din pålitliga partner.
  • Samarbete med De Bästa: Vi samarbetar med kompetenta underleverantörer för att säkerställa att varje specialiserad del av byggprocessen är i expertens händer.

Låt Nero Group göra ditt husbygge till en smidig och framgångsrik upplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov och låt oss tillsammans skapa ditt drömhem!