Markarbeten & stenläggning

Välkommen till Nero Groups Stenläggnings- och Markservice – där vi förvandlar utemiljön kring ditt hem. Med fokus på stenläggningar, murar och markarbeten är vi din pålitliga partner för att lyfta hela din fastighet, oavsett om det är uteplatsen, garageuppfarten eller entrén.

Stenläggningar för Alla Behov

En välskapad stenläggning kan förvandla utemiljön och ge ditt hem det där extra lyftet. Vi på Nero Group är specialiserade på att skapa hållbara stenläggningar för uteplatser, garageuppfarter och entréer. Vårt erfarna team tar hänsyn till både estetik och funktionalitet för att skapa en unik och imponerande utomhusmiljö som kompletterar din bostad på bästa sätt.

Murning med Expertis och Kreativitet

Vi behärskar konsten att skapa murar som inte bara är robusta utan också estetiskt tilltalande. Oavsett om det är för att rama in din trädgård, skapa avgränsningar eller höja nivån på din utomhusyta, kan vi skapa skräddarsydda murar som passar dina behov och smak. Vår erfarenhet sträcker sig över olika stilar och material för att ge dig det perfekta resultatet.

Komplett Markservice

Utöver stenläggningar och murar erbjuder vi även omfattande markservice. Behöver du anlägga en ny gräsmatta eller en väg? Oroa dig inte, vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att genomföra dessa projekt på ett professionellt sätt. Vi tar hand om allt från planering till färdigställande för att säkerställa att resultatet motsvarar dina förväntningar.

Lokal Närvaro i Trosa och Vagnhärad, Utöver Gränserna

Med en bred erfarenhet av markarbeten och stenläggningar i Trosa och Vagnhärad är Nero Group din lokala expert. Men vi sträcker oss även bortom dessa områden och utför arbeten i Södertälje, Huddinge, Nyköping och Järna. Oavsett var du befinner dig, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat.

Varför Välja Nero Group?

  • Erfarenhet och Expertis: Vi har lång erfarenhet av stenläggningar och markarbeten, vilket säkerställer professionella och hållbara resultat.
  • Kreativ Design: Vårt team kombinerar expertis med kreativitet för att skapa unika och vackra utomhusutrymmen.
  • Komplett Markservice: Från stenläggningar till gräsmattor och vägar, vi är din fullservicepartner för alla dina utomhusprojekt.
  • Lokal Närvaro, Bred Räckvidd: Vi är rotade i Trosa och Vagnhärad men sträcker oss över flera områden för att betjäna våra kunder där de är.

Förvandla din utemiljö med Nero Group. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och låt oss tillsammans skapa en vacker och funktionell omgivning kring ditt hem!Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

Grundare/VD

073-7609523