Husgrunder & dränering

Din pålitliga partner för att skapa en stabil och pålitlig grund för ditt hem. Vi är specialister på husgrunder i Trosa, Vagnhärad och det omgivande närområdet. Oavsett om det handlar om det förberedande schaktarbetet, gjutning eller murning av grunden, tar vi hand om hela processen med precision och erfarenhet.

En Stabil Grund för Ditt Hem

En solid grund är grundläggande för ett hållbart och säkert hem. Vi på Nero Group förstår vikten av att skapa en grund som är både robust och pålitlig. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar, tar vi ansvar för hela grundläggningsprocessen. Från det inledande schaktarbetet till gjutning eller murning av grunden, vårt erfarna team garanterar högsta standard och kvalitet.

Dränering och Isolering för Långvarig Trygghet

För att säkerställa att din byggnad förblir skyddad mot fukt och andra skador utför vi även dränering av byggnader. Vår expertis sträcker sig till isolering av källargrunden, vilket är avgörande för att bevara byggnadens struktur och skapa en trygg och långvarig miljö. Vi kombinerar avancerade tekniker med beprövade metoder för att säkerställa hållbarhet och effektivitet.

Lokal Närvaro, Bred Räckvidd

Vi är rotade i Trosa och Vagnhärad och har byggt upp många framgångsrika projekt i det lokala området. Vår expertis sträcker sig även till omkringliggande städer som Järna, Södertälje, Huddinge och Nyköping. Oavsett var ditt projekt befinner sig, är vi redo att leverera pålitliga grundläggningstjänster.

Varför Välja Nero Group?

  • Erfarenhet och Professionalism: Vi har lång erfarenhet av grundläggningsarbeten och levererar varje projekt med högsta professionalism.
  • Komplett Grundläggningsservice: Från förberedande schaktarbeten till gjutning eller murning av grunden, tar vi hand om hela processen.
  • Dränering och Isolering: Vi säkerställer långvarig trygghet genom att utföra effektiv dränering och isolering av källargrunden.
  • Lokal Närvaro, Bred Räckvidd: Med vår lokal närvaro i Trosa och Vagnhärad når vår expertis flera städer för att betjäna våra kunder där de är.

Skapa en stark grund för ditt hem med Nero Group. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt, få en offert och låt oss tillsammans bygga en säker och pålitlig grund för ditt hem!Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

Grundare/VD

073-7609523