Välkommen till Nero Groups Måleriservice – din partner för att förvandla ditt hem till en estetiskt tilltalande och välskött boplats. Vi är stolta över att erbjuda omfattande måleritjänster för både exteriör och interiör, och våra skickliga målare är redo att sätta färg på ditt livsrum.

Våra Måleritjänster

Oavsett om ditt hus behöver en ny fasadfärg eller om du längtar efter en förändring inomhus, har vi kompetensen och erfarenheten för att överträffa dina förväntningar. Vårt team av professionella målare är specialiserade på olika områden, inklusive spackling, målning, tapetsering, nyproduktionsmålning, reparationsmålning, fasadmålning och fönstermålning.

Exteriör Målning och Renovering

Ge ditt hem en uppfräschning med vår fasadmålning och renoveringstjänst. Våra målare är experter på att välja rätt färgnyanser och behandlingar för att förbättra ditt hus estetiskt samtidigt som de skyddar det mot väder och vind. Vi erbjuder även fönstermålning för att komplettera den övergripande yttre förnyelsen.

Interiör Målning och Tapetsering

Förvandla dina inomhusutrymmen med vår skickliga interiörmålning och tapetsering. Oavsett om du föredrar en modern och strukturerad look eller en mer traditionell och varm känsla, är våra målare här för att förverkliga dina visioner. Vi erbjuder professionell spackling för att säkerställa en jämn och felfri yta innan målningen påbörjas.

Renovering av Fönster och Köksluckor

Behöver dina fönster eller köksluckor en uppfräschning? Vi är inte bara experter på målning utan erbjuder också renoveringstjänster för att förlänga livslängden och förbättra utseendet på dina fönster och köksluckor. Det är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt hem och skapa en varaktig effekt.

Varför Välja Nero Group?

När du väljer Nero Group för dina måleribehov får du inte bara tillgång till skickliga och erfarna målare utan också engagemang för kvalitet och professionalism. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa varaktiga resultat.

Dedikerad Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och strävar efter att erbjuda en smidig och professionell upplevelse från början till slut. Vår dedikerade kundservice är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och guida dig genom våra olika tjänster.

Kvalitetsmaterial och Arbete

Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa hållbara och vackra resultat. Våra målare är skolade i de senaste teknikerna och arbetar noggrant för att leverera ett perfekt resultat varje gång.

Rimliga Priser

Vi tror på att erbjuda prisvärda måleritjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Våra konkurrenskraftiga priser gör det enkelt för dig att investera i att förbättra ditt hem utan att spräcka budgeten.

Låt Nero Group vara ditt val när det kommer till att förnya ditt hem med färg och stil. Kontakta oss idag för en offert och låt oss börja skapa det perfekta utseendet för ditt hus!Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Nerijus Malasevicius

Grundare/VD

073-7609523